Princ Harry chce zpátky svou rodinu. Není ale ochotná se usmířit, říká

Vztahy mezi britskou královskou rodinou a princem Harrym jsou stále velmi vyhrocené. Může za to například i dokument, ve kterém vévoda a vévodkyně ze Sussexu odhalují, co se děje za zavřenými dveřmi Buckinghamského paláce. I proto se teď nejspíš princ Harry rozhodl, že se chce s rodinou usmířit.  

"Rád bych získal zpět svého otce. Chtěl bych mít zpátky svého bratra," prohlásil podle ITV News Harry. Ti na to ale mají podle jeho slov jiný názor. "Neprokázali absolutně žádnou ochotu se usmířit. Mají pocit, že je lepší, abychom byli za padouchy," pokračoval Harry.

[chooze:article;value:481444]

Princ se i tentokrát rozhodl do své rodiny kopnout. Buckinghamský palác podle jeho vyjádření vynášel důvěrné informace o něm a jeho manželce Meghan novinářům. "Popovídají si s redaktorem. Nakrmí ho informacemi a on vydá článek. Na konci napíše, že se obrátil na Buckinghamský palác se žádostí o komentář, ale celý příběh je komentář Buckinghamského paláce," řekl Harry pro 60 Minutes.

Britská královská rodina má prý heslo: "Nikdy si nestěžuj, nikdy nic nevysvětluj." Dodal ale, že "je to jen heslo". Buckinghamský palác prý páru posledních šest let tvrdí, že nemůže vydávat prohlášení, kterými by dvojici ochránil. "Dostane se to do bodu, kdy se mlčení považuje za zradu," řekl.

Princ Harry opět způsobil rozruch. Vydá knihu, kde si nebere servítky:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.