Moderní bydlení

Princ Harry chystá velký návrat. Přehodnocuje svůj život, tvrdí zdroj

Princ Harry se údajně obrátil na své bývalé důvěryhodné spolupracovníky ve Velké Británii, aby mu pomohli s návratem z exilu ve Spojených státech. Důvodem má být jeho nespokojenost s radami amerických odborníků a touha přehodnotit svůj život.

"Harry se odklání od nejrůznějších hollywoodských agentů a hledá radu u svých starých přátel a spolupracovníků," uvedl zdroj novin Daily Mail. Harry by měl v budoucnu trávit více času ve Spojeném království, pokusit se napravit svůj vztah s otcem a případně zahájit částečný návrat do královské rodiny. Zdroje ale zároveň zdůraznily, že Harry s Meghan neusilují o trvalý návrat.

[chooze:article;value:571836]

​Jeden z Harryho přátel už dokonce vypracoval strategii, jak by se Harry mohl začít znovu pohybovat v britských kruzích. "Pokud se Harry vrátí do Velké Británie s nulovým rozruchem, nebude si dělat žádnou reklamu a bude se účastnit velmi obyčejných akcí, mohl by se znovu osvědčit a získat si britskou veřejnost," popsal zdroj.

Vévoda ze Sussexu opustil královskou rodinu v roce 2020 poté, co se vzdal svého postavení a společně s manželkou Meghan Markleovou se odstěhoval do Spojených států. Noviny Mirror připomínají, že Harryho vztahy s bratrem Williamem a otcem králem Karlem III. jsou od té doby velmi napjaté.

Princ Harry nemá práci a Meghan neúspěšně prodává marmelády. Nestrádají díky dědictví, prohlásil ve středu v pořadu Svět za hranicemi odborník na britskou královskou rodinu Ondřej Kubáček:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.