Princ Harry je časovaná bomba. Může rozložit celou monarchii, varuje expert

Královská rodina by měla prince Harryho na králově korunovaci příští sobotu nosit na rukou, přestože jí s manželkou Meghan Markleovou uškodil. Myslí si to Grant Harrold, který v letech 2004 až 2011 pracoval jako Karlův komorník.

Upozornil na to list New York Post. "V posledních týdnech se provedlo několik průzkumů a lidé už monarchii tolik nefandí. Klesla Karlova popularita, dolů jde i popularita Williama a Kate," podotkl Harrold. "Nevím, jestli si to Harry uvědomuje, ale pravděpodobně spustil časovanou bombu, která by se mohla stát katalyzátorem skutečné destrukce celé monarchie," varoval.

Buckinghamský palác ale podle něj může zachránit hladký průběh korunovačního ceremoniálu. Harry na něj dorazí bez Meghan, jejich syn Archie má totiž ve stejný den čtvrté narozeniny a vévodkyně s ním zůstane v Americe.

[chooze:article;value:500790]

Harry, který začátkem roku vydal výbušné memoáry, bude zřejmě rovněž chtít zakopat válečnou sekeru. Dvakrát po sobě si v dubnu telefonoval s otcem, připomněl portál Mirror. "Vyprávěl mu, jak moc se mu stýská po domově, jak moc mu chybí celá rodina," tvrdí zasvěcenci.

Páreček ze Sussexu rodinu opustil v roce 2019. Příbuzné záhy nařkli z rasismu a šikany, William měl Harryho dokonce údajně fyzicky napadnout. Palác jejich šokující výroky nikdy oficiálně nekomentoval.

Princ Harry se vrátil do Británie. Rovnou zamířil k soudu (3/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.