Princ Harry má další problém. Hrozí mu deportace z USA

Donald Trump si znovu nebral servítky. Prezidentský kandidát dal jasně najevo, že rozhodně nepatří mezi fanoušky prince Harryho a naopak se staví na stranu britské královské rodiny. "Nechránil bych ho," prohlásil Trump v sobotu během konference CPAC ve Washingtonu. Naznačil tak, že v případě vítězství ve volbách by mohl Harryho dokonce deportovat, píše portál Standard.

"Zradil královnu. To je neodpustitelné. Kdyby to bylo na mně, byl by sám," dodal. Královská rodina je navíc podle Trumpa k Harrymu až moc laskavá. "Po tom všem, co jim udělal," rozčiloval se. Republikánský kandidát na prezidenta poté zkritizoval i současnou hlavu Států Joea Bidena, který podle něj drží nad Harrym a Meghan ochrannou ruku. 

[chooze:article;value:542893]

Trumpovy šokující výroky zazněly jen 24 hodin poté, co se princ Harry objevil u soudu kvůli svým imigračním dokumentům. Vévoda musel vysvětlovat, jestli v nich nezkreslil svou drogovou minulost, píše web Mirror. K užívání drog se přiznal ve své knize Náhradník, která vyšla na začátku minulého roku.

Princ v autobiografii odhalil, že v 17 letech začal s kokainem a od té doby drogy užíval příležitostně. Právě užívání drog přitom může být jedním z důvodů k zamítnutí víz. U soudu se údajně řešilo například to, že se ale mohlo jednat jen o marketingový tah, který měl přispět ke zvýšení prodeje knihy.  

Harry žije ve Spojených státech amerických od roku 2020, kdy se vzdal svých královských povinností. V nedávném exkluzivním rozhovoru pro Good Morning America přiznal, že v jednu chvíli uvažoval i o tom, že by se stal americkým občanem. "Napadlo mě to, ale rozhodně to pro mě není žádná priorita," řekl.

Před pár dny dal také jasně najevo, že by si přál urovnat vleklé rodinné spory a má v plánu se do Británie vracet častěji. "Mám naplánované další cesty, které povedou přes Spojené království nebo zpět do něj, takže se budu snažit svou rodinu vídat, jak jen to půjde," prozradil v rozhovoru. 

Plivnutí do tváře zesnulé Alžbětě. Harry a Meghan šokovali novým webem (2/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.