Moderní bydlení

Princ Harry má kulatiny. Velká oslava ale proběhne bez Meghan

[chooze:gallery;value:29853]

Z britského prince se stane čtyřicátník už tuto neděli. Překvapivě ale svůj velký den nebude trávit se svou rodinou – manželkou Meghan a dětmi Archiem a Lilibet. Podle webu Daily Mail se totiž spekuluje o tom, že princ stráví víkend na horách se svými "starými přáteli z Británie".

Harry se údajně chystá vyrazit na pánskou jízdu, aby si "užil víkendový útěk s několika svými nejbližšími kamarády". S rodinou prý totiž své kulatiny oslaví už v pátek v jejich sídle v Kalifornii, píše web Sun. Má se ale jednat jen o malou oslavu.

To, že Harry svůj narozeninový den neoslaví se svou manželkou, však může mít i hlubší důvod. "Harry se v Kalifornii cítí stále více izolovaný, a proto se znovu stýká se starými přáteli z Británie," řekl zdroj blízký rodině.

[chooze:article;value:573423]

"Ten výlet do Kolumbie jasně ukázal, jak si Meghan užívá světlo reflektorů a Harry je taková mrzutá postava v pozadí. Chce si najít cestu zpět do královského života v Británii," dodal zdroj.

Letošní oslava princových kulatin se tak od těch předchozích bude pravděpodobně velmi lišit. Harry se totiž netají tím, že prožíval velmi divoké dospívání a mládí a nevyhnulo se mu hned několik skandálů.

Podívejte se na rozhovor s expertem na britskou královskou rodinu (09/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.