Princ Harry má s pomluvami utrum. Šíří nesmysly, ozývá se z královského paláce

Královská rodina si dlouho nechala líbit urážky od Meghan a Harryho a nereagovala na ně. Zdá se však, že i jí pomyslný pohár trpělivosti s nezdárným princem přetekl. Když se vévoda ze Sussexu svěřil médiím, že jeho touha smířit se s bratrem Williamem a otcem králem Karlem III. zůstala bez odezvy, rozhodl se zdroj z královského paláce k nečekanému kroku a vyřkl ostrá slova.

"Slova prince Harryho jsou naprostý nesmysl," reagoval na poslední vyjádření vévody ze Sussexu zdroj. "Chce opravdu spoustu drzosti tvrdit, že rodina neprojevuje ochotu vše urovnat. Sám král Karel III. syna pozval, aby se ubytoval v jeho sídle, když byl s rodinou v Británii. Navíc mu nabídl, aby společně se zbytkem příbuzných oslavil Vánoce. Král mu vždy veřejně projevoval úctu a podporu," vysvětlil podle portálu Mirror zdroj blízký královské rodině.

[chooze:article;value:482355]

"Je to opravdu nehorázné," odsoudil dál rozhořčeně poslední výroky mladého prince. "Krále navíc rmoutí, že nemá možnost trávit čas se svými vnoučaty. Vždy synovi nechával otevřené dveře a nadále v tom pokračuje," dodal informátor podle britského listu Daily Mail.

Harryho útok přišel těsně před vydáním jeho knihy s názvem Spare. Mnozí předpokládají, že právě tato monografie bude poslední kapkou v napjatém vztahu mezi ním a jeho bratrem Williamem. Obávají se, že po zveřejnění dalších detailů o panovnické rodině se už nikdy nesmíří.

Princ Harry opět způsobil rozruch. Vydá knihu, ve které si nebude brát servítky (12/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.