Princ Harry na pokraji totálního kolapsu. Hádky s rodinou ho ničí, zní z okolí

Okolí prince Harryho se obává o jeho fyzickou i psychickou kondici. Vždycky platil za nejzábavnějšího člena královské rodiny, po odchodu ale neskutečným tempem stárne. Promítlo se mu to především do obličeje, rychleji mu řídnou i vlasy.

Už tři roky je na nože jak s tatínkem králem Karlem III., tak bratrem princem Williamem. Zdroj, který má k Harrymu blízko, tvrdí, že už mu docházejí síly. Píše o tom portál New Idea.

"Harry je pod obrovským tlakem a čelí mu většinou sám. Je jen otázkou času, kdy se naprosto sesype. Jeho nejlepší kamarádi mají strach, že to skončí slzami a Harry už nebude mít nikoho, kdo by mu je utřel," prohlásil zdroj.

[chooze:article;value:498927]

​Útěchu údajně nenachází ani u své ženy Meghan Markleové. Podle expertů to přitom byla ona, kdo prince dotlačil k otočení se zády k Buckinghamskému paláci.

Vévodkyně ze Sussexu prý od Harryho vyžaduje naprostou poslušnost. A kdyby se mu to náhodou přestalo líbit, bez slitování by s ním manželství ukončila, domnívá se znalkyně poměrů v britské šlechtě Angela Levinová.

"Když přestane poslouchat, udělá s ním krátký proces. Stalo se to i s jejím prvním manželem Trevorem Engelsonem, kterému rozvod oznámila tak, že mu poštou poslala zásnubní i snubní prsten," řekla stanici Sky News.

Princ Harry se vrátil do Británie. Rovnou zamířil k soudu (3/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.