Princ Harry obvinil královskou rodinu ze spiknutí. Za vším je William, tvrdí

Princ Harry toho má očividně spoustu na srdci a své rodině některé křivdy stále neodpustil. Právě proto se rozhodl odhalit i momenty, které jemu a jeho manželce prý nejvíce ublížily. Tvrdí, že se proti nim příbuzní spikli. 

"Rádi lhali, aby ochránili mého bratra. Ale nikdy nebyli ochotní říct pravdu, aby ochránili nás," prozradil podle britského listu Daily Mail v upoutávce na další díly dokumentu ukřivděný princ Harry.

[chooze:article;value:477286]

Stále není jasné, koho všeho princ z lhaní nařkl. Už dříve však vévodský pár ze Sussexu obvinil některé členy královské rodiny z úniku informací do tisku, které následně měly poškodit jejich reputaci. Princ Harry se navíc rozpovídal o trhlinách, které vznikly v jeho vztahu s bratrem poté, co se s Meghan rozhodl přestěhovat do USA.

Pár trvá na tom, že někteří příbuzní prince Harryho se k Meghan nechovali hezky. "Nebyla jsem předhozená vlkům, oni mnou vlky dokonce krmili," svěřila se vévodkyně Meghan s pocity, že místo její ochrany jí naopak královská rodina záměrně škodila.

"Zajímalo by mě, jak bychom dopadli, kdybychom se z toho nedostali ven. Museli jsme odtamtud odejít," řekl v traileru podle portálu Mirror vévoda ze Sussexu.

[chooze:article;value:476925]

Dvojice svého odchodu do Ameriky nelituje. Když se vzdali pozic pracujících členů královské rodiny, získali prý svobodu. "Dostali jsme šanci vytvořit si domov, po kterém jsme vždy toužili," dodala šťastně vévodkyně Meghan.  

I tak si však manželka prince Harryho dlouhodobě stěžuje na nedostatečnou pomoc ze strany Buckinghamského paláce. "Zrušili naši ochranku. A to každý na světě věděl, kde jsme," posteskla si bývalá herečka.

Princ Harry opět způsobil rozruch. Vydá knihu, ve které prozradí mnoho tajemství:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.