Princ Harry přiznal intimní problém. Pomohl mu přípravek lady Diany

Vévoda ze Sussexu ve skandální knize Náhradník neopomenul ani nepříjemný zážitek z března 2011. Tehdy se vrátil z charitativní cesty na Severní pól, kde vymrzl na kost a extrémní teploty se podepsaly i na jeho penisu. Z omrzlin se zotavoval ještě na svatbě Williama a Kate, která proběhla měsíc nato.

Pro portál E! News přidal podrobnosti. "Můj penis byl ve stavu někde mezi extrémně citlivým a hraničně traumatizovaným. Zkoušel jsem nějaké domácí ozdravné prostředky, včetně jednoho, který mi doporučila kamarádka. Naléhala na mě, abych si dal krém Elizabeth Arden," svěřil se Harry.

Kamarádka mu zaručovala, že tento krém mu určitě pomůže. Jakmile princ spatřil tubu, okamžitě si vzpomněl na princeznu Dianu, která na něj nedala dopustit. Vůně ho přenesla zpátky do roku 1997, kdy se s milovanou maminkou viděl naposledy.

[chooze:article;value:486138]

"Našel jsem tubu a hned, jak jsem ji otevřel, mě ta vůně přenesla v čase. Cítil jsem se, jako by moje matka byla přímo tam v pokoji. Vzal jsem si kousek a nanesl jsem ho tam dolů," pokračoval.

Harry s Dianou naposledy mluvil pár hodin před autonehodou z 31. srpna 1997, při níž tragicky zahynula. Dodnes lituje, že jí při telefonátu nevěnoval moc velkou pozornost, připomněl magazín People.

Princ William mě fyzicky napadl, obvinil bratra Harry:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.