Princ Harry se přepočítal. Útokem na rodinu uškodil i své ženě Meghan

Tak tohle princ Harry nedomyslel. Ve své skandální knížce řekl prakticky všechno, co o svém soukromí říct mohl. U příbuzných si tím zabouchl dveře, zatím těžko říct, zda definitivně, ale problémům vystavil i svou manželku Meghan Markleovou.

Myslí si to americký televizní moderátor Nick Ede, který se podle svých slov s Meghan kamarádil ještě předtím, než potkala Harryho. Upozornil na to britský portál Express.

"Ještě to pro ni bude mít mnohem nepříjemnější následky než pro Harryho," prohlásil. "Harryho určitě nenapadlo, že když tam napíše úplně všechno, někteří lidé z Hollywoodu si z toho udělají nekonečný materiál k jejich zesměšňování," dodal s tím, že kniha podle něj zhoršila i to, jak vztah vévody a vévodkyně ze Sussexu někteří lidé vnímají.

[chooze:article;value:491574]

Dvojice ​v posledních dvou letech Buckinghamský palác kritizovala vždy jednohlasně, kopnout si do něj očividně chtěl Harry i sám za sebe. Hrozí mu kvůli tomu zákaz vstupu na korunovaci jeho otce, krále Karla III., která proběhne začátkem května.

V autobiografii princ detailně popisuje třeba to, jak přišel o panictví, připomněl web Geo. Zmínil i omrzliny na penisu po návratu z Arktidy, které mu prý zkazily svatbu prince Williama a princezny Kate. Tišit bolest mu tehdy pomohl krém, kterým si jeho matka, tragicky zesnulá lady Diana, mazala obličej.

Princ William mě fyzicky napadl, obvinil bratra Harry (1/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.