Princ Harry údajně zvažuje návrat do Anglie. Má k tomu vážný důvod

Černá ovce královské rodiny princ Harry přemýšlí, jestli neudělal zásadní chybu, když se se svou ženou Meghan rozhodli žít "na vlastní pěst" ve Spojených státech. Hlavním důvodem mají být peníze.

Webu InTouch to prozradil zdroj v princově okolí. "Harry začíná přemýšlet, jestli udělali správně, když se rozhodli opustit Anglii. Dokonce Meghan navrhl, aby se vrátili do Londýna ke královské rodině," tvrdí. Vévodkyni ze Sussexu se ale tato myšlenka prý příliš nelíbila.

Že se páru nedaří tak, jak si možná představoval, naznačují i další zprávy z okolí Sussexů. Poradci měli například vévodkyni radit, aby se méně soustředila na budování společné značky a opět se více soustředila na sebe.

[chooze:article;value:512768]

​Situace už má být dokonce tak vážná, že se Harry rozhodl kontaktovat staršího bratra a následníka britského trůnu Williama. "Harry přiznal, že volal Williamovi a nabídl mu příměří. Bratrovi měl taky říct, že on a Meghan jsou ochotni vrátit se do Londýna a sloužit králi Karlovi," tvrdí důvěrný zdroj s tím, že Williama, který byl nedávným chováním svého bratra zklamán, telefonát zaskočil.

Jak připomíná například skotský Daily express, slavný manželský pár přišel v posledních týdnech o miliony dolarů, které jej měly zajistit do budoucna. Jen krátce poté, co zrušili smlouvu se streamovací službou Spotify za 20 milionů dolarů (asi 400 milionů korun), totiž jejich plány zhatila další rána.

[chooze:article;value:507989]

​​Harry a Meghan doufali, že dokument o jejich životě, který natočili pro americkou streamovací službu Netflix, uspěje na prestižních cenách Emmy. To se ale nestalo. Přišli tak pravděpodobně o stovky milionů dolarů.

"Během let by mohli získat něco mezi 250 a 300 miliony liber (kolem 8 miliard korun), pokud by uzavřeli exkluzivní smlouvu," vyčíslil potenciální ušlé zisky odborník na showbyznys Mark Boardman.

Velké ponížení prince Harryho. Veřejně ho označili za uplakánka. Více v reportáži Života ve hvězdách:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.