Princ Harry urazil striptérku. Ta chce jako pomstu zveřejnit jeho nahé fotky

[chooze:gallery;value:35015]

​Na hříšnou noc v Las Vegas princ Harry stěží zapomene. Fotky tehdy sedmadvacetiletého prince, kde si opilý užíval v objetí striptérek, totiž obletěly svět. Mezi společnicemi mladšího syna Karla III. byla tehdy i striptérka Carrie Royale (52). Ta teď přišla s tvrzením, že má i další snímky, které si zatím nechávala pro sebe.

Princ Harry si s ní totiž měl zahrát svlékací kulečník. "Mám i nějaké jeho úplně nahé fotky," svěřila se Carrie deníku The Sun. "Tyto obrázky veřejnost ještě nikdy nespatřila. Mám fotky u bazénu a záběry Harryho, kde je úplně nahý. Lidé z nich budou šokovaní," dodala.

[chooze:article;value:544410]

Snímky chce umístit na placenou platformu OnlyFans. "Zveřejním toho mnohem víc, než co veřejnost viděla. Slova, popisy, možná udělám video s rychlým přehledem toho, co se té noci stalo. A určitě zveřejním fotky. Ráda bych, aby z toho káplo pár milionů," vysvětlila podle deníku New York Post striptérka.

Ke sdílení erotických detailů ji však nemotivoval pouze výdělek, ale pomsta. "Z respektu jsem tyto fotky nezveřejňovala, ale teď mi na tom nezáleží, je to zatracený idiot," rozvášnila se tanečnice.

[chooze:article;value:543961]

"Jsem naštvaná, že mě vypustil ze své knihy. Z té noci tam toho spoustu chybělo. Překvapuje mě, že si pamatuje něčí jméno, když byl tak šíleně opilý, ale mohl napsat něco o těch pár věcech, které se mezi námi staly, a to mu úplně uniklo," postěžovala si striptérka.

Princ Harry má vážný problém. Hrozí mu deportace z USA (2/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.