Princ Harry už letí zpátky domů. Nemocný král na něj neměl náladu

Princ Harry se po krátké návštěvě nemocného krále Karla III. vrací do Ameriky. Ačkoliv jeho cesta do Anglie podle deníku Mirror naznačovala, že by se vztahy v britské královské rodině mohly urovnat, očividně se tak nestalo. Král zřejmě na Harryho neměl náladu.

Princova úterní návštěva u krále prý trvala pouhých 30 minut. Noc měl Harry strávit v hotelu a už ve středu kolem poledne se vydal na letiště, aby odletěl zpět do USA. V Anglii, do které se vrátil, aby po nešťastné diagnóze navštívil svého otce, tak strávil zhruba 25 hodin.

[chooze:article;value:540537]

​Harry se za svým otcem vydal bezprostředně poté, co svět obletěla zpráva o tom, že král trpí rakovinou. Buckinghamský palác, který zprávu zveřejnil, neuvedl, o jaký typ rakoviny se jedná.

Zákeřné onemocnění lékaři odhalili během toho, co byl král hospitalizovaný v nemocnici. Tam měl podstoupit zákrok kvůli zvětšené prostatě. Navzdory tomu, že lékaři králi doporučili klid, u většiny svých královských povinností prozatím zůstává. Část agendy převzal princ William.

Ve vysílání TN Live mluvil o diagnóze krále Karla odborník Ondřej Kubáček:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.