Princ Harry už to přehnal. Lže o ztrátě panictví, práskl ho kamarád

Princ Harry šokoval veřejnost, když otevřeně promluvil o ztrátě panictví. Tvrdil, že první milování zažil se starší ženou za hospodou. "Chovala se ke mně jako k mladému hřebci. Stalo se to na trávníku za hospodou," napsal princ Harry v knize s názvem Spare (Náhradník). A zalitoval, že kolemjdoucí pravděpodobně viděli, jak ho tato dáma plácá po zadku. Intimní zpověď ale nejvíce překvapila princova přítele Roberta Everetta. 

"Princův příběh není úplně pravdivý. Vím dobře, kdo je ta neznámá žena, se kterou Harry přišel o panictví. A rozhodně se to nestalo za hospodou. Nesedí dokonce ani stát, kde se vše stalo," řekl podle portálu Mirror herec Robert Everett. Identita starší dámy však veřejnosti zůstává po desetiletí záhadou.

[chooze:article;value:486057]

​Britský herec, kterého lidé znají z filmu Jak je důležité míti Filipa, naznačil, že vévoda ze Sussexu si mohl příběh schválně přibarvit právě kvůli tomu, aby nikdo nedokázal vypátrat totožnost jeho první milenky. "Já jen můžu potvrdit, že její jméno znám," reagoval s potutelným úsměvem podle britského listu Express Everett. 

"Než vyšly vévodovy memoáry, byl jsem na něj trochu naštvaný, teď vůči Harrymu cítím jen smutek. Léta jsem s ním soucítil, což dělám dodnes," dodal oblíbený herec, který si zahrál po boku Julie Roberts ve filmu Svatba mého nejlepšího přítele. Svěřil se, že s princovým rozhodnutím zveřejnit všechny intimní momenty nesouhlasí. "Myslím si, že je trochu vyšinutý. Rady jeho okolí asi nejsou také úplně správné," shrnul Robert Everett.

V regálech se objevila výbušná kniha prince Harryho. Podívejte se na video (1/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.