Princ Harry zase posílil spekulace o rozvodu s Meghan

[chooze:gallery;value:29853]

​Princ Harry o víkendu vyrazil na závod Formule 1, který se tentokrát jel v americkém Austinu. Princ mimo jiné navštívil stáj týmu Mercedes, za kterou jezdí jeho krajan Lewis Hamilton.

Na akci se ovšem opět objevil bez své manželky Meghan, což mezi fanoušky monarchie posílilo spekulace o tom, že je jejich manželství v troskách. Princ vypadal bez své ženy velmi spokojeně a neustále se usmíval, napsal britský deník The Mirror.

Není to přitom zdaleka poprvé, co Harry vyrazil na akci sám. Stejně tak i Meghan často chodí na akce bez Harryho a dobře se u toho baví. Naopak vidět pár na společné akci je velmi vzácné. 

Společná dovolená nepomohla

Harryho výlet na závod Formule 1 následoval jen týden po návratu z dovolené, na které byl s Meghan. Romantický víkend si pár užil v Karibiku bez svých dětí, 4letého Archieho a 2leté Lilibet. Fotografové manžele zachytili, jak se společně drží za ruce a prochází se po ulici.

Ani tyto snímky ale nezahnaly spekulace o nešťastném manželství. Následně byli totiž spatřeni, když opouštěli své soukromé letadlo, a expertka na řeč těla Judi Jamesová uvedla, že dvojice vypadala "napjatě".

"Z řeči Meghanina těla nezůstala žádná stopa po nějaké přetrvávající záři po dovolené a zdá se, že ta romantická a idylická póza ruky v ruce, kterou jsme viděli od Harryho a Meghan, když se procházeli opuštěnými ulicemi, byla nahrazena oddělenějším pohledem. Meghan se řítí vpřed po asfaltu a nechává Harryho, aby si s někým popovídal, když je vzadu," popsala.

Podívejte se, jaký dům si chtějí Sussexové koupit:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.