Princ William mě fyzicky napadl, obvinil bratra Harry. Při bitce měla téct i krev

Po údajné šikaně a rasismu v královské rodině vyrukoval princ Harry s tvrzením, že ho starší bratr William zmlátil. O incidentu, který se měl odehrát v Kensingtonském paláci v roce 2019 před svatbou s Meghan Markleovou, píše ve své nové autobiografii Spare (česky Volný). Ta vychází příští týden.

Upozornil na to list The Guardian. K fyzickému útoku prý Williama vyprovokovala hádka právě o někdejší americké herečce. William o ní měl mluvit jako o "složité, protivné a neomalené". Harry mu na to odpověděl, že jen "papouškuje její vyobrazení v médiích". 

To podle vévody ze Sussexu rozlítilo následníka trůnu doběla. "Všechno se to seběhlo rychle. Velice rychle. Najednou mě popadl za límec, rozerval mi řetízek a strhl mě k zemi," popsal Harry údajné napadení.

[chooze:article;value:482574]

Podle portálu Page Six dokonce tekla krev. "Přistál jsem na misce pro psa, která se roztříštila o moje záda. A střepy se do nich zabodaly. Chvíli jsem zůstal ležet, byl jsem jako omráčený, potom jsem se postavil a řekl mu, ať vypadne," pokračoval Harry.

William mu měl po bitce říct, že mu chtěl jenom pomoct. "Děláš si legraci? Pomoct mi? Promiň, ale takhle ty tomu říkáš? Že mi tímhle pomáháš," vzpomíná princ, co mu v šoku odvětil.

Harry už dřív prohlásil, že rodina jeho bratra coby budoucího krále vždy protežovala. Novinářům prý Buckinghamský palác přikazoval psát lži o něm a Meghan, aby Williama vyobrazil v lepším světle.

Harry chce zpátky svou rodinu. Podle něj ale není ochotná se usmířit:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.