Moderní bydlení

Princ William nečekaně odhalil soukromí. Prozradil, co je v rodičovství zásadní

[chooze:gallery;value:31582]

Princ William a princezna Kate čas od času nechají své fanoušky částečně nahlédnout do svého soukromí a prozradí nějakou drobnost o tom, jak vychovávají své děti. Princ má ale navíc v rukávu jedno speciální eso, píše web Mirror.

Wiliam se v úterý účastnil v Londýně charitativní akce pořádané nadací britské Národní fotbalové ligy. Tam jako dárek dostal míč na americký fotbal s tím, že ho má vzít domů dětem. "Ach, to je velmi laskavé. Nikdy se nevracejte domů s prázdnýma rukama! To je zásadní motto rodičovství," řekl princ ve videu, které zveřejnil portál Independent.

[chooze:article;value:578733]

"Opravdu se jim to bude líbit. Budeme spolu trénovat a uvidíme, kolik oken se mi podaří rozbít," vtipkoval William. Zatímco George, Charlotte a Louis budou pravděpodobně z dárku nadšení, jejich maminka princezna Kate z případných rozbitých oken asi až tak velkou radost mít nebude.

Není to ale jediné, co William o svých dětech v poslední době prozradil. Nedávno se pochlubil například tím, že devítiletá princezna Charlotte velmi ráda tancuje. A o zábavu mají doma postaráno i ve chvíli, kdy se rozhoduje o tom, kdo se bude dívat na televizi. V tu chvíli prý děti totiž začnou "bojovat o ovladač".

Princezna Kate vzala princeznu Charlotte na Wimbledon. Podívejte se na reportáž TV Nova (07/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.