Princ William překvapil. Kate ukázala, co od něj dostala k Vánocům

Přestože většina Britů dárky rozbaluje až na Boží hod, královská rodina si je dává na Štědrý večer stejně jako většina Evropy. Princezna Catherine letos pod stromečkem našla krásné náušnice od svého manžela Williama.

Aby svému muži ukázala, že si jeho pozornosti opravdu váží, vzala si je podle portálu Mirror hned další den na tradiční procházku do kostela, na které s manželem a dětmi doprovázeli krále Karla III. s jeho chotí Camillou.

[chooze:article;value:481144]

Při této slavnostní příležitosti si k elegantním náušnicím Kate oblékla zelený kostýmek připomínající mysliveckou kamizolu, dokonce si k němu vzala i klobouček téže barvy s ptačím perem. Náušnice nesou název Diana po Williamově zesnulé matce. Jsou vyrobeny z pozlacené recyklovatelné mosazi a modrých přírodních kamenů. 

Podle deníku The Sun nezůstaly princezniny nové náušnice bez povšimnutí jejích příznivců, kteří na královskou rodinu před kostelem čekali. Na slavnostní procházku šla i malá princátka, včetně roztomilého prince Louise. Ten kráčel ruku v ruce se svými hrdými rodiči.

Podívejte se na video, jak princ William přijímal kondolence na pohřbu královny Alžběty II.:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.