Princ William prolomil mlčení na sociální síti. Je to poprvé od diagnózy Kate

[chooze:gallery;value:34408]

​Britská královská rodina prožívá velmi těžké období. Zvlášť princ William toho má na sobě opravdu hodně. Kromě Kate se totiž s rakovinou léčí i jeho otec, král Karel III., kterého musí William pravidelně zastupovat. Není tak divu, že se princ v poslední době odmlčel. Nyní ale zveřejnil vůbec první příspěvek od chvíle, kdy Kate oznámila svou nemoc, uvedl deník The Sun.

Pokud ale fanoušci monarchie čekali, že se vyjádří k nemoci Kate či svého otce, tak byli zklamaní. Princ svůj příspěvek věnoval své vášni, a to fotbalu. Dosud poslední status bylo přitom video, ve kterém Kate oznámila svou rakovinu.

Vášeň i práce

William fotbal miluje a od roku 2006 je také prezidentem britské fotbalové asociace FA. Na instagramovém profilu nyní vzdal hold hráčce Rachel Dalyové, která nově oznámila svůj odchod do důchodu. "Děkuji za tolik nezapomenutelných výkonů," napsal William a sdílel fotografii končící hráčky.

[chooze:article;value:550419]

​Kate se od začátku roku, kdy podstoupila operaci břicha, drží mimo veřejnost. Podle experta na královskou rodinu se však princezna může už v létě na některých akcích objevit. Její blízcí prozradili, že rozhodující slovo v této věci má sama Kate. Podrobnosti o možném návratu Kate se dočtete v tomto článku

Nemocná Kate se objevila na veřejnosti. S Williamem ohromila lidi v obchodě (3/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.