Moderní bydlení

Princ William se ukázal s novou vizáží. Tak tohle fakt milujeme, žasnou fanynky

[chooze:gallery;value:35590]

Nové video na instagramu zveřejnili William a Kate u příležitosti závěrečného ceremoniálu konce olympijských her. "Od náš všech, kteří vás sledují z domova. Gratulujeme týmu Velké Británie," vzkázala Kate britským sportovcům. "Blahopřejeme ke všemu, co jste dokázali. Jste pro nás velkou inspirací," doplnil svou ženu William.

A právě William, který si s rodinou užívá prázdniny v Norfolku, způsobil poprask. Ve videu totiž ukázal, že v létě na svůj vzhled až tolik nedbá a předvedl několikadenní strniště. A fanynky jsou z jeho nového vzhledu přímo nadšené.

"Je skvělé zase vidět Catherine. A neoholeného Williama. Už je to roky, co jsme něco takového viděli," napsala jedna z fanynek. "Opálený William s vousy. Páni!" přidala se další. "Oba vypadáte úžasně. Miluju to strniště Wille," zněl další z komentářů. "Williame, prosím, nech si dál růst vousy," vzkázala mu jiná fanynka. "Tohle miluju. Miluju Williamovy vousy a Catherine vypadá krásně jako vždy," přidala se další. 

[chooze:article;value:568941]

Jak připomíná web Daily Express, princ naposledy nosil vousy na konci roku 2008. Tehdy si je nechal narůst během svého cvičení na Barbadosu. Od té doby se na na veřejnosti objevuje zásadně dokonale oholený.

Velkou radost ale udělala novým videem i princezna Kate. Ta totiž už několik měsíců bojuje se zákeřnou rakovinou a na veřejnosti se objevuje jen minimálně. Poprvé se letos ukázala v červnu na ceremoniálu Trooping the Colour a v červenci dorazila na finále tenisového Wimbledonu. Její příznivci tak vítají každou novou známku toho, že se princezně daří dobře. 

Téma podrobně rozebrala novinářka Barbora Koukalová:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.