Princ William už nemá slitování. Harryho nechce ani vidět

[chooze:gallery;value:29976]

​​Princ Harry přiletí 6. května na netrpělivě vyhlíženou korunovaci svého otce krále Karla III. Chtě nechtě se tam setká i se starším bratrem princem Williamem. Ten by si však údajně přál, aby mohl stát co nejdál od něj, píše list The Sun.

Začalo to údajným rasismem, pokračovalo osočením princezny Kate ze šikany vévodkyně Meghan a poslední kapkou bylo zřejmě nařčení Williama z fyzického útoku na Harryho. Podle zdrojů z Kensingtonského paláce by následníkovi trůnu nevadilo, kdyby Harry zůstal v Americe.

"Myslím si, že Harryho vztah s Williamem bude nutné vyřešit jindy. Tady na to nebude prostor," domnívá se znalkyně královské rodiny Ingrid Sewardová.

[chooze:article;value:500023]

​Harry si minulý týden telefonoval s Karlem, připomněl portál The Independent. A zdá se, že alespoň král má radost, že Harry průběh ceremoniálu, na který čekal celý život, nebude sledovat jenom v televizi.

Na gauči ale zůstane Meghan, která je mezi členy britského vládnoucího rodu patrně nejnenáviděnějším člověkem na světě.

"Harry se bude snažit chovat přátelsky a už jenom ze zdvořilosti bude milý na všechny, jakkoliv to pro něj může být těžké. Je dobrou zprávou, že mluvil se svým otcem. To je sblížilo a Harryho přílet bude příjemnější," uzavřela Sewardová.

Princ Harry se vrátil do Británie. Rovnou zamířil k soudu (3/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.