Prince Harryho prozradila řeč těla. Své ženy Meghan se bojí, odhalili odborníci

[chooze:gallery;value:33230]

​Podle odborníků na řeč těla není princi Harrymu příjemné, když ho někdo na veřejnosti zastíní. "Harryho řeč těla se v poslední době mění. Gesta, která dělal na Costnerově charitativní akci, pro něj byla netypická. Například tleskáním v neobvyklé výšce a prosebným sevřením rukou jako by říkal: 'Prosím, poslouchejte mě'," vysvětlila podle portálu Mirror expertka na řeč těla Judi Jamesová.

Signály, které princ vysílal, mluví podle odborníků za vše. "Znamenají touhu, aby mu někdo naslouchal, když zrovna mluví. A také snahu získat a udržet si pozornost a respekt posluchače," upřesnila Jamesová.

[chooze:article;value:525021]

Nejvíc se podle ní paradoxně bojí své ženy Meghan. Ta mu pozornost lidí často bere bez jakéhokoliv varování. "Zajímavé je, že Harryho na této akci vyrušila právě jeho žena. Nejenže Harry soutěží o pozornost s okolím, vypadá to, že prohrává právě s Meghan. Ona ho válcuje s úsměvem a společenskou lehkostí, kterou Harry v určité míře postrádá," popsala odbornice.

"Harry se ocitl pro něj v dosud neznámé situaci a musí dělat, co nikdy dřív nedělal. Bojovat o pozornost a obdiv lidí. Jako princ ve Velké Británii se snažil skrývat a přesto byl zbožňován, teď je to naopak," dodala Jamesová.

[chooze:article;value:524767]

Na jeho charitativní akci Invictus Games prý Harryho také sužovaly obavy, aby ho vévodkyně nezastínila. "Tam měl Harry štěstí, žádné titulky o Meghan jeho charitu nepřebily," uzavřela podle britského deníku Express expertka na královskou rodinu April Gloverová.

Šťastný vztah Harryho a Meghan je lež. Dávno žijí od sebe, tvrdí jejich přítelkyně (8/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.