Princezna Charlotte má nového koníčka. S Kate si zamilovaly neobvyklý sport

[chooze:gallery;value:31458]

Princezna Charlotte má nového koníčka. Osvojila si totiž sport, který by do ladné, roztomilé princezničky řekl jen málokdo. Její maminka Kate, kterou citoval deník People, totiž v rámci návštěvy londýnského sportovního centra přiznala, že spolu trénují nohejbal.

Osmiletá Charlotte ale výběrem sportu nešokovala poprvé. Před nedávnem Kate prozradila, že dívenka si ve škole zamilovala ragby, a baví ji dokonce i fotbal. Už dříve se nechala slyšet, že má ráda i tanec a gymnastiku. Po vzoru své prababičky Alžběty II. si zamilovala i jízdu na koních.

[chooze:article;value:518486]

Podle jejího otce je navíc "budoucí hvězdou" fotbalu. Když William v roce 2022 navštívil anglický ženský fotbalový tým, řekl jim: "Charlotte chtěla, abych vám řekl, že je opravdu dobrá v bráně". Jediná dcera Kate a Williama už dříve navštěvovala i hodiny baletu, a navíc je i velmi soutěživá.

Letos se nadto princezna připojila ke svým rodičům a staršímu bratru Georgovi na finále Wimbledonu a nadšeně fandila tenisovému utkání. Nadšeně tleskala vítězství Carlose Alcaraze a s wimbledonským šampionem se pak i setkala.

Tanečky a jásot. Charlotte a George to rozjeli na korunovačním koncertě (05/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.