Princezna Charlotte pomáhá Kate po operaci. Dojala ji krásným gestem

[chooze:gallery;value:31458]

​O princeznu Kate je po operaci břicha dobře postaráno. Nejenže má zajištěnou tu nejlepší možnou lékařskou péči, ale o hladký průběh její rekonvalescence se stará i její rodina. A výjimkou není ani princezna Charlotte.

Podle zdroje blízkého královské rodině, který citoval deník OK!, nenechává princezna Charlotte nic náhodě a důrazně dohlíží na to, aby si Kate pořádně odpočinula. Rozhodla se proto pro ni "zařídit lázeňský den". Jaké procedury si malá princeznička pro svou maminku připravila, ale neuvedl.

[chooze:article;value:542666]

​Podle serveru Yahoo Life se ale o Kate starají i její další děti – princové George a Louis. "Vyprávěli Kate příběhy, přinesli čaj a uvařili jí polévku," řekl další zdroj. "Jejich dům je plný Kateiných oblíbených květin, pohodlných přikrývek a polštářů a oblíbených dobrot," dodal.

A nápomocný se prý snaží být i budoucí král. "William převzal kuchyň. Je v tom docela dobrý. Připravuje ovesné vločky, smoothies i pečené kuře," prozradil zdroj. Podpora manželky a rodiny je pro něj prý nyní absolutní prioritou.

Princezna Kate se zotavuje z operace břicha. Rakovinou netrpí, uvedl palác:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.