Princezna Charlotte si ve škole oblíbila drsný sport. Je to zvláštní, reaguje Kate

Malá princeznička, kterou si prakticky zamiloval celý svět, neustále překvapuje nejen své příznivce, ale i rodiče. Ačkoliv Charlotte vždy působí ladně a na veřejnosti vystupuje jako opravdová dáma, ve skutečnosti bude zřejmě pěkná divoška.

Kate podle britských médií prozradila, že si dívenka ve škole zamilovala sport, který by do ní zřejmě nikdo neřekl. Charlotte teď totiž ve škole hraje ragby. K tomu si prý oblíbila i fotbal.

"Charlotte nyní hraje oba tyto sporty. Je vážně dobré vidět mladé, převážně dívky, jak tyto sporty hrají," řekla Kate, která prý sama jako dítě takové možnosti ve škole neměla.

[chooze:article;value:518486]

​Dodala ale, že ji i její sestru Pipu a bratra Jamese rodiče vždy vedli ke sportu. "Povzbuzovali nás, abychom byli fyzicky aktivní a sportovali, a vždy nás vedli k týmovým sportům a zkoušení nových věcí," zavzpomínala.

Ve výchově dětí tak zřejmě Kate kráčí ve šlépějích svých rodičů. Ke sportu totiž mají kladný vztah i princové George a Louis, píše deník Mirror. Mezitím co princ George, který je druhý v pořadí na britský trůn, si oblíbil bojové sporty, jeho mladší bratr miluje stejně jako Charlotte ragby. Do sportu je prý "šílený".

Korunovace krále očima Williama. Princ ukázal dojemné záběry ze zákulisí:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.