Princezna Charlotte ukázala svou pravou povahu. Její gesto všechny dojalo

[chooze:gallery;value:34278]

Jediná dcera prince Williama a princezny Kate Charlotte je miláčkem snad všech fanoušků britské královské rodiny. Ti ji nezbožňují jen kvůli její líbezné tvářičce, ale i kvůli její povaze. To, jaká princezna doopravdy je, poodhalila na setkání s fanoušky v Sandringham Estate.

Kromě Williama, Kate a jejich tří dětí se tamní bohoslužby účastnili i další členové britské královské rodiny, a nechyběla tak ani devítiletá Mia Tindall. Záběry, na kterých je Mia s Charlotte, se staly podle deníku The Express virálními.

Mia si totiž povšimla, že jeden z obdivovatelů nabízí princezně Charlotte kytici a upozornila ji na to. "Jsou pro tebe," řekla Mia Charlotte. "Můžeš si je vzít," odpověděla Charlotte, která na rozdíl od Mii už několik květin dostala. Mia s rozzářeným úsměvem tak květiny přebrala.

@monarchies.eu Zara looks so proud at Mia ??? #miatindall #princesscharlotte #walesfamily #britishroyalfamily #royalfamily #tindall @yayyy ♬ Originalton - darkvidez

[chooze:article;value:534758]

Dospělé chování a perfektně zvládnutou situaci ze strany Charlotte tak mnozí ocenili. Podle deníku Mirror je zaujala i princeznina dobrosrdečnost. "Princezna Charlotte je tak laskavá," napsala jedna z fanynek. "To je moc roztomilé," okomentovala další.

Devítiletá Mia Tindall je dcerou Mikea Tindalla a Zary Phillips – dcery britské princezny Anny. Po sestřenicích Savannah, Isle a bratranci Georgovi je čtvrtým pravnoučetem zesnulé královny Alžběty II. a je 19. v pořadí na britský trůn.

Tanečky a jásot. Charlotte a George to rozjeli na korunovačním koncertě (05/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.