Princezna Charlotte zaskočila Williama. Tohle jsem od ní nečekal, přiznal

[chooze:gallery;value:31458]

​Princeznu Charlotte milují fanoušci britské královské rodiny napříč světem nejen kvůli jejímu půvabu, ale i její povaze. Ale jak se zdá, za milou tvářičkou se skrývá pěkné kvítko. Princ William podle deníku BBC prozradil, že princezna je veselá kopa.

Při návštěvě školy St. Michael's Church řekl princ William studentům, jaký je princeznin nejoblíbenější vtip, při kterém se ani William neubrání hlasitému smíchu. A to hlavně proto, že by takový vtip od sladké Charlotte čekal jen málokdo.

"Ťuk, ťuk," začal William vyprávět princeznin vtip. "Kdo je tam?" zeptali se studenti tak, jak se to při tomto typu vtipů dělá. "Přerušení krávy," pokračoval William. A než se studenti stačili zeptat "Přerušení krávy kdo?", skočil jim William do řeči a zakřičel: "Bůůů!"

[chooze:article;value:552283]

​Nejen William, ale i okolní dav se neubránil smíchu. Princ následně vysvětlil, že na vtipu má nejradši to, jak je jednoduchý. Doma ho prý ale poslouchá v jednom kuse. Podle deníku Daily Mail dodal, že to je ten nejlepší vtip, jaký kdy slyšel. "Je dobrý, je dobrý," souhlasili s ním studenti.

Princ William také poděkoval dětem, že ho ve škole přivítaly. Pozvání přijal poté, co mu jeden ze studentů, teprve 12letý Freddie Hadley, poslal dopis, ve kterém ho do školy pozval, aby princ viděl jejich iniciativy v oblasti duševního zdraví.

Dopis se prince zřejmě hluboce dotkl, protože požádal svůj tým, aby návštěvu zařídil. Freddie ale neměl tušení, že jeho vzkaz bude mít takový dopad. Škola totiž žákům oznámila jen to, že se mají připravit na VIP hosta. Když pak uviděl Williama vystupovat z auta, neubránil se širokému úsměvu.

Tanečky a jásot. Charlotte a George to rozjeli na korunovačním koncertě:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.