Princezna Diana všechny obelhala. Unikl důkaz, jak vodila své okolí za nos

[chooze:gallery;value:32082]

​V aukci se objevila pracovní smlouva lady Diany se společností Solve Your Problem Ltd. Ta, jak uvádí portál Daily Mail, zajišťovala bohatým rodinám v Londýně, a to včetně té královské, pracovníky, kteří se starali a pečovali o jejich děti.

Dokument měla Diana vyplnit v květnu roku 1979, když se přestěhovala do hlavního města Anglie. Má jít o první oficiální pracovní smlouvu princezny. Nesouhlasí však rok narození.

[chooze:article;value:550112]

Podle odborníků měla Diana schválně v přihlášce lhát a dělat se o rok starší. V roce 1979 jí totiž bylo teprve 17 let, uvedl portál Parade. "Našemu klientovi bylo vždy tvrzeno, že to bylo uděláno záměrně, aby Diana vypadala starší a zajistila si práci u agentury, nebo alespoň vyšší plat," řekl dražitel Andrew Stowe.

Očekává se, že smlouva v aukci vynese více než 5000 liber (kolem 147 tisíc korun). "Je to neuvěřitelný kus historie. Získání první práce je velkým okamžikem v životě každého, zvláště toho člověka, který se stane jednou z nejslavnějších osobností 20. století," doplnil Stowe.

"Tady máte náctiletou Dianu Spencerovou, která se čerstvě přestěhovala do Londýna, snaží se najít cestu v životě a uchází se o první zaměstnání. Je to tak lidské, tak skutečné a normální," uzavřel Stowe.

Královská rodina nyní prožívá těžké chvíle. Více se dozvíte v následující reportáži (3/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.