Princezna Kate dostala novou přezdívku. Zdědila ji po tchyni

Manželka následníka britského trůnu Kate si během let získala srdce většiny Britů. Její manželství s Williamem je považováno za ideální a Britové milují také jejich tři děti, George, Charlotte a Louise.

Právě díky péči o ty nejmenší si Kate nyní od fanoušků získala novou přezdívku. Vysloužila si ji konkrétně za svůj obrovský a neutuchající zájem o rozvoj dětí v raném věku a o jejich duševní zdraví. Během 12 let, kdy je členem královské rodiny, se princezna z Walesu stala lídrem v této oblasti, uvedl deník Daily Mirror.

Kate v červnu loňského roku spustila "The Royal Foundation Center for Early Childhood" (v překladu Královské nadační centrum pro rané dětství) a připravila úspěšný průzkum "Big 5" (Velká pětka), který pomohl dozvědět se více o prvních pěti letech života dítěte. Nedávno také princezna odhalila kampaň Shaping Us (Formování nás), která zvyšuje povědomí o důležitosti raného dětství při formování dospělých.

[chooze:article;value:517039]

​Díky své práci a skutečné vášni pro blaho dětí si vysloužila poněkud zvláštní přezdívku, která je ale velmi podobná té, kterou měla předchozí princezna z Walesu, lady Diana. Stejně jako byla Diana kdysi přezdívána "Princezna lidu", tak Kate byla královskými fanoušky na sociálních sítích označena jako "Princezna dětí".

Prázdniny v plném proudu

Kate a William si i s dětmi v těchto dnech užívají prázdniny. Přesný program rodiny není znám, ale velkou část léta zřejmě stráví na venkově. Britská média se shodují, že se rodinka velmi pravděpodobně objeví na skotském zámečku Balmoral, který velmi milovala královna Alžběta II. Právě tam panovnice loni v září zemřela.

Nejstarší syn páru, princ George, před pár týdny oslavil 10. narozeniny. Kate při té příležitosti ukázala fotku, na které vypadá jako kopie svého otce Williama:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.