Princezna Kate je miláčkem Britů. V popularitě prý překonala i Dianu

Od prvního okamžiku, kdy se Kate ukázala po boku budoucího krále Spojeného království Williama, ji lidé začali srovnávat s tragicky zesnulou princeznou Dianou. Její popularita rok od roku stoupá.

"Jsem velký fanoušek princezny z Walesu. Myslím si, že pomohla naší zemi si opět uvědomit, co je to laskavost," zaznělo například od jednoho z obyvatel Londýna. Noblesa, ženská síla, harmonie, a hlavně si nehraje na oběť – tak Britové popisují Kate. Vypadá to, že doby litování členů královské rodiny jsou pryč a lidé touží po sebevědomí a sebereflexi.

[chooze:article;value:553850]

Podle nejnovějších průzkumů je Kate momentálně nejoblíbenějším členem královské rodiny. Její popularita prý nejvíc vzrostla poté, co zveřejnila video, ve kterém světu oznámila, že má rakovinu. Lidem se prý líbí, že ukázala svou křehkost, ale zároveň se nelitovala, jako to dělávala právě princezna Diana.

Některá britská média Kate dokonce označují jako spásu britské monarchie. Jenom díky ní prý mají lidé rádi královskou rodinu. Ne všichni jí ale dávají přednost. "Mám rád Kate i Dianu, ale Diana je pro mě stále nejvíc," nechal se slyšet další Londýňan.

Odkaz Diany je ve Velké Británii totiž stále silný. Lidé milují Kate, ale vždy nezapomenou zmínit, že stále myslí na Dianu.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.