Princezna Kate je pod obrovským tlakem. Nemoc to ještě zhorší, tvrdí expertka

Princezna Kate údajně cítí "intenzivní úzkost". S takovým tvrzením přišla expertka na britskou královskou rodinu Tina Brownová, podle které je na princeznu vyvíjen "nezvladatelný tlak" kvůli budoucnosti monarchie.

Na Kate a jejího manžela prince Williama totiž spoléhá celé Spojené království. Obyvatelé se strachují o budoucnost britské koruny od doby, co král Karel III. oznámil, že bojuje s rakovinou, připomíná deník Mirror. Královský pár by tak mohl nastoupit na trůn mnohem dříve, než se očekávalo.

"Na Kate a Williama se řítí vlna předčasné odpovědnosti," uvedla podle deníku Yahoo News UK expertka. "Téměř souběžné zprávy o Karlově rakovině přivedly Williama a Catherine do děsivé blízkosti nástupu na trůn právě ve chvíli, kdy doufali, že po několik let budou vychovávat své děti mimo zraky veřejnosti," dodala.

[chooze:article;value:549553]

​Podle Brownové se pár na náhlou odpovědnost necítí připraven, a to i vzhledem k tomu, že princezně Kate lékaři také diagnostikovali rakovinu. "Zamrzlí, nepřipravení a s Catherininou nemocí teď princ a princezna z Walesu čekají na strašlivé břemeno koruny," dodala.

Ve videu, ve kterém princezna sdělila světu svou diagnózu, přitom ona sama prosila o čas, prostor a soukromí, aby mohla v klidu dokončit léčbu. Podle expertky to ale vypadá, že i navzdory její nemoci zůstává pár na většinu královských povinností sám, což Kate k vyléčení rozhodně nepřispívá.

Pomoc od ostatních členů královské rodiny je totiž dle expertky nedostatečná. Výjimku tvoří jen princezna Anna a královna Camilla. Zvláště od prince Harryho se ale dle ní očekávalo, že se alespoň zčásti znovu zapojí do péče o korunu. Tak se ale zatím nestalo.

Reakce Harryho a Meghan na diagnózu Kate naštvala fanoušky. Tohle si princezna nezaslouží:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.