Princezna Kate oslavila 42. narozeniny. Přála si něco neobvyklého

[chooze:gallery;value:34408]

​​Na své narozeniny si údajně princezna Kate přála být hlavně se svými dětmi, manželem a rodinou. "Rodinný život byl pro princeznu z Walesu vždy prioritou a nikdy si nenechala utéct žádnou záminku k oslavám. Právě její 42. narozeniny, které už podruhé oslaví jako princezna z Walesu, byly dobrým důvodem, proč nějakou udělat. Žádné podrobnosti však rodina nezveřejnila," vysvětlila podle portálu Mirror expertka na královskou rodinu Ingrid Sewardová. 

Členové panovnické dynastie slaví své narozeniny veřejně, pouze pokud se jedná o kulatiny či půlkulatiny, ty zbylé tráví v soukromí. Podle odbornice je proto možné, že oslava princezny se uskutečnila v domě jejích rodičů, kam pozvala jen své nejbližší. "Poblíž totiž bydlí i oba sourozenci Kate Middletonové," dodala Sewardová.

[chooze:article;value:535329]

Princezna prý ale nečekala žádné okázalé dárky. "Nejvíc miluje ručně vyrobené dárky, neočekávala proto nic extravagantního. Princ z William pro ni však určitě vytvořil něco speciálního," řekla Sewardová.

K narozeninám princezně popřál i její tchán král Karel III., který k příspěvku připojil i jejich společnou fotku z letošní korunovace. "Přeji princezně z Walesu všechno nejlepší k narozeninám," sdílel král Karel na sociálních sítích skrze oficiální účet královské rodiny.

Karel III. oslavil 75. narozeniny. Podívejte se na video (11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.