Moderní bydlení

Princezna Kate poslala emotivní vzkaz o potratu. Své příznivce dojala

[chooze:gallery;value:34408]

​"Týden šíření povědomí o ztrátě miminka je důležitý moment, abychom podpořili všechny, kteří tuto devastující ztrátu museli prožít," napsala Kate na instagramu.

"Všem, které to potkalo, posílám lásku, sílu a naději," dodala princezna, která je sama maminkou tří dětí – George, Charlotte a Louise. K příspěvku přidala také fotografii svíčky.

A její příznivci její dojemný vzkaz oceňují. "Děkuji za toto uznání, Vaše královská Výsosti. O našeho chlapečka jsme přišli v 17. týdnu těhotenství a bylo to velmi traumatické. Stále pro něj roním slzy, i když se to stalo už před deseti lety," napsala jí jedna z fanynek.

[chooze:article;value:578704]

"Moc vám děkujeme za to, že o tomhle mluvíte. Sice sama nemám žádné děti, ale šířit o těchto věcech povědomí je velmi důležité," vzkázala princezně další.

Jak připomíná web Mirror, princezna se po ukončení chemoterapie pomalu vrací ke svým královským povinnostem. Minulý týden s princem William navštívili Southport, kde se setkali s rodinami obětí z červencového útoku nožem v taneční škole, při kterém zemřely tři děti.

Původně měl princ dorazit do Southportu sám, princezna se k němu ale rozhodla připojit, aby vyjádřila tamním obyvatelům podporu.

Princezna Kate se po ukončení chemoterapie vrací ke královským povinnostem (09/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.