Princezna Kate překvapila fanoušky. Všimli si, že odložila zásnubní prsten

[chooze:gallery;value:22194]

​Princezna Kate i její manžel princ William patří mezi velké sportovní fanoušky. Protože nemohli na letošních olympijských hrách podpořit britské sportovce osobně, k výsledkům jim poděkovali alespoň prostřednictvím videovzkazu.

Ten manželé nahráli ve svém sídle v Norfolku, kde si aktuálně užívají letní prázdniny se svými dětmi. Na videu jsou v pohodlném neformálním oblečení a pozorným fanouškům neuniklo, že princezna nemá na ruce zásnubní prsten, který obvykle nosí, a vyměnila ho za menší.

"Pro ty, kteří se ptají na její prsten. Možná se mýlím, ale vypadá to, že je to prsten zaslíbení, který dal William Catherine před mnoha lety. Je to prsten z růžového zlata navržený s perlami a několika granáty," uvedl na síti X účet, který se zaměřuje na módu členů královské rodiny.

[chooze:article;value:569117]

V komentářích se princeznini příznivci shodli na tom, že prsten na videu vypadá velmi prakticky a je vhodnější na každodenní nošení. Zásnubní prsten, který Kate od Williama dostala, totiž zdobí velký modrý safír.

Velký poprask pak videem způsobil princ William, který v něm předvedl několikadenní strniště. A fanynky z něj doslova šílely. V komentářích pak následníkovi trůnu vzkazovaly, aby se neholil a nechal si narůst vousy. Jestli ale William jejich přání splní, se musíme nechat překvapit.

Princ William si nechal narůst vousy. Dřív byla oholená tvář povinností, říká novinářka (12/8/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.