Moderní bydlení

Princezna Kate přestala nosit zásnubní prsten. Mluví se o krizi s Williamem

[chooze:gallery;value:22194]

​Princezna Kate se minulý týden po ukončení chemoterapie poprvé objevila na oficiální veřejné akci. S manželem princem Williamem dorazili do Southportu, kde se setkali s rodinami obětí útoku na tematické oslavě Taylor Swift. Pozorným fanouškům neuniklo, že princezně na ruce chyběl zásnubní prsten s modrým safírem, píše web Mirror.  

Britská média proto začala spekulovat o tom, že jejich manželství se možná ocitá v krizi. Podle odbornice na šperky Elly Citron-Thompkinsové tomu tak ale není. Místo zásnubního prstenu totiž princeznin prsteníček zdobil takzvaný prsten zaslíbení, který ji před několika lety daroval právě William.

"Princezna se ho možná rozhodla nosit jako symbol jejich vztahu, který překonal několik významných milníků. Ať už jsou to výročí, narození dětí nebo projev lásky a oddanosti. Možná tím chtěla dát najevo, že jsou s Williamem zamilovanější než kdy jindy," řekla Citron-Thompkinsová.

[chooze:article;value:578296]

Jak připomíná web People, princezna neměla zásnubní prsten ani na videu z 11. srpna, ve kterém s Williamem gratulovali britským sportovcům k výsledkům na olympijských hrách.

Je ale možné, že princezna menší prsten v poslední době nosí i z praktických důvodů. "Mohla by to být také otázka pohodlí nebo praktičnosti. Princeznin zásnubní prsten je zcela mimořádný a velmi vzácný, takže je možné, že si ho na většinu akcí raději schovává doma," dodala odbornice.

​Princezna Kate se po ukončení chemoterapie vrací ke královským povinnostem. Podívejte se na reportáž TV Nova (09/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.