Moderní bydlení

Princezna Kate tajně odletěla ze země. Na rakovinu prý nasadí speciální léčbu

[chooze:gallery;value:34408]

​Princezna Kate se minulý týden objevila na veřejnosti, a to dost možná v naději, že utiší spekulace o svém zdravotním stavu. Tak se ale nestalo. Navzdory tomu, že fanoušci britské královské rodiny ocenili, že nemocnou princeznu po měsících v ústraní konečně vidí, nyní hovoří o tom, že princezna odletěla ze země.

Podle spekulací, které shromáždil deník Mint, měla odcestovat do Spojených států amerických. "Byla tento víkend navštívit přátele v St. Regis a říkali, že byla v hotelu. Slyšel to ještě někdo? Předpokládá se, že tu byla na léčení. Doufám v nejlepší výsledky pro celou rodinu," ptal se na sociální síti Reditt jeden z fanoušků.

Na tom, že se princezna do USA přijela léčit, se shodují i další. Podle některých má jít o speciální léčbu. "Nedávno se šuškalo, že se tu léčí. Myslím, že to není daleko od pravdy," napsal jiný fanoušek a další dodal, že má princezna podstupovat protonovou terapii.

[chooze:article;value:561262]

​"To je důvod, kvůli kterému se pacient přesouvá do léčebného centra na místo toho, aby se lékaři přesunuli k pacientovi. Zdá se, že Spojené království neumí protonovou terapii dobře," zhodnotil jiný uživatel.

Princezna o svém zdraví naposledy promluvila v pátek 14. června. Tehdy sdělila, že by se ráda zúčastnila několika letních veřejných akcí a krátce na to se objevila na oslavách k výročí narození krále Karla III. "Zároveň ale vím, že z toho ještě nejsem venku," dodala.

"Učím se být trpělivá, zvláště pokud jde o věci nejisté, a brát každý den tak, jak přichází. Snažím se naslouchat svému tělu a dopřát mu tolik potřebný čas na uzdravení," svěřila se a svým příznivcům poděkovala za podporu.

Britové se dočkali. Usměvavá princezna Kate jim mávala z balkonu:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.