Princezna Kate zachytila vzácný okamžik mezi Williamem a Charlotte

[chooze:gallery;value:31582]

​Dojemnou fotografií popřály královské děti svému tatínkovi princi Williamovi ke Dni otců. "Máme tě rádi, tati. Šťastný Den otců. G, C & L," stálo v popisku snímku, který fotila princezna Kate. Princ William je na něm na pláži v Norfolku obklopený svými dětmi – Georgem, Charlotte a Louisem.

Podle odbornice na řeč těla Judi Jamesové nejnovější fotografie odhalila to, jaké výjimečné pouto mezi sebou mají princ William a jeho jediná dcera princezna Charlotte. Postoj osmileté princezny se totiž od jejích bratrů odlišuje, píše deník Mirror.

"Je to Charlotte, kdo se tu skutečně drží svého otce. Objímá ho kolem pasu a opírá se o něj," zdůraznila Jamesová. 

[chooze:article;value:560568]

Ačkoliv na fotografii chybí princezna Kate, podle Jamesové je její přítomnost jako fotografky stále velmi patrná. "Kate tam je, jen Williama a děti sleduje zpovzdálí. Všichni ale sdílejí stejný výhled, což ukazuje, že všichni mají společné plány do budoucna," uvedla.

Snímek podle ní navíc působí uvolněnějším dojmem než portréty, které Kate zveřejňuje u příležitosti narozenin. "Je tam zachycený intimní a láskyplný okamžik," zdůraznila.

Podle deníku Daily Mail je to také vůbec poprvé, co Kate s Williamem na sociálních sítích zveřejnili vzkaz přímo od dětí.

Britové se dočkali. Usměvavá princezna Kate jim mávala z balkonu:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.