Princezna Kate zemřela, bojí se fanoušci. Královské rodině už nevěří ani slovo

[chooze:gallery;value:34408]

​Neustálé tajnosti a nedostatek informací ze strany Kensingtonského paláce ohledně zdravotního stavu Kate fanoušky znepokojuje. Situace se už navíc natolik vyhrotila, že na sociálních sítích vznikají různé teorie, píše portál Marca.

Mnozí se dokonce obávají, že je Kate mrtvá a rodina to před celým světem tají. Dle nich totiž nic nenasvědčuje tomu, že by byla naživu. Žádají proto nějaký pořádný důkaz.

[chooze:article;value:550857]

Pochybnosti navíc ještě zesílily, když palác sdílel snímek princezny s jejími dětmi ke Dni matek. Jednalo se o první fotografii od té doby, kdy se stáhla z veřejného života. Nakonec se však ukázalo, že fotka byla upravená, k čemuž se přiznala samotná Kate.

Informaci o smrti manželky prince Williama měl údajně naznačit jeden její právník. "Právník Kate Middletonové potvrdil to, co doteď nikdo nevěděl. Údajně věří, že je mrtvá," stálo například v příspěvku jednoho uživatele na TikToku. Podobných tvrzení se na sociálních sítích objevilo ale ještě daleko více.

Jedná se však o neoficiální a hlavně nepotvrzené zprávy a informace, které nemají žádnou vypovídací hodnotu. Podle portálu Newsweek byly dokonce vytvořeny umělou inteligencí.

Kvůli svému zdravotnímu stavu se princezna Kate už před nějakou dobou stáhla z veřejného dění. Po operaci břicha, kterou podstoupila v lednu, jí lékaři diagnostikovali rakovinu. Manželka prince Williama tak nyní podstupuje náročnou léčbu.

Princezna Kate je nejoblíbenějším členem královské rodiny. Podívejte se na rozhovor s odbornicí (4/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.