Princezna Lilibet slaví třetí narozeniny. Král Karel jí měl přichystat překvapení

[chooze:gallery;value:30714]

​​V Kalifornii se pořádala velká sláva. Jediná dcera prince Harryho a Meghan Lilibet oslavila třetí narozeniny. Den D sice připadá až na 4. června, rodinní přátelé ale malé princezně popřáli podle informací webu People už o víkendu.

Podle deníku The News si pro malou princeznu připravil překvapení i král Karel III., a to i navzdory tomu, že vztahy mezi ním a Harrym nejsou v posledních měsících dobré. Podle expertky na britskou královskou rodinu Jennie Bondové si ale král nenechá narozeniny své vnučky ujít. Zřejmě jí prý plánuje zavolat a možná poslal i dárek.

[chooze:article;value:555912]

​"Tento den by mohl zahrnovat videohovor s Lilibetiným dědečkem králem Karlem a doufejme, že jí zařídil i nějaký dárek, který doručí do Montecita k jejím narozeninám," řekla expertka. "Narozeninové oslavy tříletých jsou o skákacích hradech a malých holčičkách v princeznovských šatech," dodala s tím, že doufá, že je na to Harry připraven.

Lilibet byla pojmenována po své prababičce, zesnulé královně Alžbětě II., kterou tak oslovovali její nejbližší. Princezna je aktuálně sedmá v pořadí na britský trůn, a to po strýci Williamovi, bratranci Georgeovi, sestřenici Charlotte, bratranci Louisovi, svém otci Harrym a bratru Archiem.

Princ Harry v únoru navštívil nemocného otce, zdržel se zhruba půl hodiny:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.