Princezna Veronika Khek Kubařová: Můj manžel musel odpovědět na tři hádanky

[chooze:gallery;value:34220]

Veronika Khek Kubařová má pro pohádky slabost. "Já jsem pohádkomil. Já je mám strašně ráda a o Vánocích úplně nejvíc, prostě s cukrovím, v pyžamu, s čajem a s rodinou. Je v nich totiž jistota, že všechno skončí dobře, což v dnešní době potřebujeme," svěřila se herečka.

V dětských příbězích vidí krásné poselství. "Pohádky mají to, co realita nemá. V ní nevidíme úplně, kdo je ten špatný a kdo je ten zlý, protože se někdy ti hodní tváří jako ti zlí a obráceně, takže je super úlevné vidět, že v pohádkách to funguje," vysvětlila Veronika.

[chooze:article;value:531614]

Doufá však, že i skutečnost v sobě má něco málo z pohádek. "Věřím ale, že i v realitě nějaké boží mlýny melou a existuje spravedlnost nebo něco, co nakonec člověka za jeho lumpárny potrestá. Je ale dobře, že se na to můžeme dívat takto přehledně v pohádkách," dodala herečka.

V Nejkrásnější hádance navíc kromě dobra zvítězí i láska. Herečka však neví, zda by si jako princezna zvolila raději chytrého Matěje nebo milého vojáka Ondru. "No, to je dobrá otázka, koho bych si vyloženě z nich dvou vybrala. Do toho se samozřejmě nemůžu pouštět, protože by se se mnou jeden z nich přestal bavit," zasmála se.

[chooze:article;value:533062]

Svou životní volbu má ale jasnou. "Samozřejmě, že bych si vybrala pana Kheka. Musel by odpovědět na tři hádanky a kdyby mi odpověděl správně, tak by to bylo za mě jasné," svěřila se představitelka princezny Rozmarýnky.

Pohádka Nejkrásnější hádanka se o Vánocích objeví v programu TV Nova nebo je ke shlédnutí už teď na Voyo.

Zpověď Šíleně smutné princezny Heleny Vondráčkové: Zažila jsem lásku na první pohled (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.