Princezna z Řachandy porodila. Herečce Pfauserové se narodila holčička

Z herečky Denisy Pfauserové a marketingového specialisty Martina Kučery jsou novopečení rodiče. Holčička se narodila minulý pátek, radostnou zprávu ale pár oznámil světu až v neděli.

"Něco mi říká, že už se mě ten Den otců taky tak trošku týká," napsal na sociální sítě Martin a pochlubil se dojemnou fotku partnerky s dcerou. "Jsi moje hrdinka. Moc děkuju za krásnou holčičku. Hlavně ať jste obě zdravé a šťastné, holky moje, to je pro mě nejdůležitější," vzkázal pak Pfauserové v jiném příspěvku.

[chooze:article;value:509374]

​Ani herečka neskrývala dojetí. Martinovi také poděkovala a veřejně mu oznámila, že ho miluje. Fanouškům pak ukázala další rodinné snímky plné štěstí.

Holčička přišla na svět v Masarykově nemocnici Rakovník. "Naila. 16. 6. 2023 v 7:02 se narodilo nejkrásnější miminko na světě," upřesnila Pfauserová.

Páru už popřála řada hvězdných kolegů včetně zpěvačky Moniky Bagárové nebo herečky Veroniky Arichtevy. "Nailo, ty jsi boban krásnej! Moc ses rodičům povedla! Ať je ti tu blaze, ať jsi zdravá a šťastná a neboj… bude to tu krásný," reagovala na novinku například herečka Denisa Nesvačilová. "No, tak vítejte, nová rodino! Moc gratuluju!!" vzkázala Kristýna Leichtová.

Ačkoliv je představitelka Řachandy na sociálních sítích poměrně aktivní, svůj požehnaný stav dokázala tajit pět měsíců. Veřejnosti svou novou lásku představila loni v květnu, a to krátce po krachu zhruba půlročního manželství. Dvojice spolu bydlí od léta, jak informuje portál Super.cz

[chooze:gallery;value:30210]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.