Princezny mě nikdy nelákaly. Vždycky jsem byla divoškou, říká Tomešová

Ačkoliv Míša Tomešová působila jako princezna z pohádky, svěřila se, že v srdci bývala vždycky divoškou. To si mohla užít plnými doušky při pondělním koncertu v O2 areně na počest 100 let tvorby Walta Disneyho. "Já mám paradoxně oblíbené takzvané Disney neprincezny, které jsou takové divoké bojovnice. Princezny mě nikdy moc nelákaly," svěřila se Tomešová, která propůjčila hlas odvážné Vaianě.

Na vystoupení se velmi těšila a na rozdíl od svého kolegy Jana Bendiga nepociťovala ani tolik nervozity. "Jsem nervózní, ale jakože extrémně nervózní, protože nechci nic pokazit. Jsou tu skvělí lidé a navíc je to Disney, takže si člověk musí dávat pozor, jestli jde na správné místo v choreografii, než aby to pokazil," zasmál se Bendig. Tomu se na koncertě splnil sen a alespoň na moment se stal Woodym z pohádky Příběh hraček.

[chooze:article;value:515752]

"Mám šanci si zazpívat i svou oblíbenou písničku. Je to právě jedna z Příběhu hraček, Máš ve mně v přítele. To je tak krásné, kouzelné. Mám tam i takovou humornou scénku," vysvětlil zpěvák. Při té mu asistoval moderátor Libor Bouček, který celým večerem provázel.

Na jevišti se vystřídala řada světových interpretů, kteří propůjčili své hlasy různým animovaným postavičkám. Diváci si mohli poslechnout například písničky z filmu Kráska a zvíře, Aladin, Příběh hraček nebo Ledové království.  

[chooze:article;value:496083]

Právě proslulou píseň Najednou zazpívala v největší hale Česka Monika Absolonová. Kouzelný moment doprovázely záběry z filmu a krásné kouřové efekty. Na své si však přišli i milovníci dobrodružnější hudby. Symfonický orchestr vdechl život melodiím ze ságy Hvězdné války nebo filmové série Marvel. 

Kontrafakt ovládl O2 arenu. Podívejte se na video (9/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.