Případy mimořádné Marty se brzy vrátí. Nova začala natáčet druhou řadu

Ztřeštěnou, extravagantní a především geniální – takovou si diváci pamatují Martu coby policejní pomocnou sílu v humorně detektivním seriálu. "Já myslím, že pokračování Případů mimořádné Marty bude zábavné, veselé a ještě ztřeštěnější než to první," svěřil se režisér Marek Najbrt. 

"Já si myslím, že se zase tak moc nezmění. Stejně ztřeštěná, zapálená, možná bude víc bezradná ve svým osobním životě. S jejími případy ani moc ne. Tak to bude zajímavý sledovat její milostné zákruty," nastínila představitelka Marty Tatiana Dyková.

Marta bude i nadále narušovat standardní policejní postupy kapitána Kreinera, kterého ztvárňuje Roman Zach. "On je takový autista a v tom pokračuje, i když teď je to potlačený. Ale je tady vývoj postavy, začne se česat jinak. Z jeho patky je vlna a jeho brejle se změní na jiný brejle. Důvodem je, že potkal někoho," prozradil o druhé řadě Zach. 

[chooze:article;value:502639]

​Případy ale nebudou to jediné, s čím si bude muset Marta poradit. Nové majorce v podání Jany Plodkové nebudou Martiny vyšetřovací metody vůbec po chuti. "Spíš jde o to, že jí Fišerová trošku zatopí a dá jí najevo, že není na oddělení vítána, což se samozřejmě následně změní, protože Marta je nepostradatelný článek každého vyšetřování," konstatovala představitelka majorky. 

"Jsem moc ráda, že tuhle postavu hraje Jana Plodková, protože mají spolu spoustu zábavných dialogů a Jana je prostě skvělá herečka," nešetří chválou na svou kolegyni Tatiana Dyková. 

Pokračování napínavé detektivky Případy mimořádné Marty uvidíte už brzy na Nově.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.