Přípravy na hvězdný food festival jsou v plném proudu. Vařit budou špičky v oboru

Skvělé jídlo z mnoha restaurací, které znáte nejen z kulinářských pořadů TV Nova. Chybět nebudou samozřejmě ty nejdůležitější postavy, a to mistři v rondonech. Toto nabídne velkolepý festival jídla už v příštím roce. "Jsem člověk, který food festivaly miluje. Myslím si, že ta tradice trvá nějakých 15 let, nebo kdy to začalo," řekl Zdeněk Pohlreich.

"Všechno, co ti diváci vidí, znají a mají rádi, tak přeneseme přímo mezi ně. A v prostorách O2 universa uděláme ten nejlepší festival jídla s názvem Souboj na talíři live," nastínil marketingový ředitel TV Nova Jakub Strýček.

[chooze:article;value:507390]

Na jednom pódiu se spolu opět setkají porotci oblíbené kulinářské show MasterChef Česko spolu s katem českých restaurací Zdeňkem Pohlreichem. "Já se znám s Honzou Punčochářem asi nejdéle, ale i s ostatními kluky jsou ty vztahy podle mého názoru skvělé. Nikdo nikomu nic nezávidí. A všude panuje nějaký respekt a uznání," libuje si Pohlreich.

Ty nejlepší kuchaře české gastronomie navíc doplní hvězda světového formátu a držitel tří michelinských hvězd nizozemský kuchař Jacob Jan Boerma. "Myslím si, že i Česko se pěkně rozjíždí na poli gastronomie. Podívejte se na Prahu. To město nabízí stále víc kvality," tvrdí Boerma.

Přípravy na Souboj na talíři live jsou v plném proudu a všechno vyvrcholí 20. a 21. ledna. Milovníci kvalitního jídla se navíc mohou těšit na bohatý doprovodný program.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.