Přípravy na volby vrcholí. Poslední debaty budou na Nově

Od úterý 3. ledna do středy 11. ledna budeme v rámci Televizních novin vysílat každý den medailonek jednoho kandidáta na prezidenta. Půjde o všechny kandidáty, kteří byli registrováni Ministerstvem vnitra ČR. Jejich pořadí je určeno aktuálním průměrem (ke dni 18. prosince 2022) výsledků devíti předvolebních průzkumů renomovaných výzkumných agentur.

3. ledna Karel Diviš
4. ledna Tomáš Zima
5. ledna Jaroslav Bašta
6. ledna Josef Středula
7. ledna Marek Hilšer
8. ledna Pavel Fischer
9. ledna Danuše Nerudová
10. ledna Petr Pavel
11. ledna Andrej Babiš

Den před samotným hlasováním odvysílá TV Nova dvě debaty prezidentských kandidátů od 17:00 a 20:00. Speciální vysílání před i po debatách chystá internetový stream TN Live, který bude mimořádně dostupný i na sociálních sítích.

[chooze:article;value:479341]

V průběhu prosince se na reklamní plochy fotili moderátoři volebního vysílání Bára Divišová a Rey Koranteng. V centru Prahy také proběhlo několik zkoušek virtuálního studia s výhledem na Pražský hrad.

"Volby na Nově budou opět přesné a aktuální. Zároveň ale chceme divákům nabídnout atraktivní vizuální zážitek, proto jsme i pro tyto volby zvolili možnost prezentování aktuálních výsledků v reálném prostředí. Tentokrát máme naše virtuální studio umístěné na Alšově nábřeží s výhledem na Pražský hrad," dodal šéfredaktor zpravodajství TV Nova Michal Kratochvíl.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.