Příznivce Specialistů čeká překvapení. Tým vyšetřovatelů dostal novou posilu

Nové díly Specialistů přinesou zapeklité případy a silné příběhy. "Myslím, že desátá řada velice zajímavá, mění se některé postavy, příběhy jsou velmi zajímavé, je to hodně akční," řekl Martin Dejdar, který v seriálu ztvárňuje postavu majora Josefa Strouhala.

Kromě stálého týmu kriminalistů obvyklé herecké obsazení posílily nové tváře, například Anna Čtvrtníčková nebo Pavel Zedníček. "V seriálu jsem podplukovník Kučera a jsem už v důchodu. Ale zabijí mého kamaráda a já to se snažím vyřešit," popsal svou postavu Pavel Zedníček.

[chooze:article;value:540480]

​"Zahrála jsem si postavu Jany Dobrovské. Je to taková zajímavá dívka, snažím se jí poznat, učím se, jaká je," dodala Anna Čtvrtníčková.

Ke Specialistům neodmyslitelně patří akční scény. Během natáčení desáté řady byli k ruce hercům samozřejmě i odborníci. "Měli jsme kaskadéra, který nám pomáhal vystavět ten obraz tak, aby to bylo věrohodné," upřesnil herec Jiří Hána.

Některé napínavé případy se v nové řadě prolnou do dvou dílů. "Dvojdíly jsou poměrně nové pro mě to byl jeden z nejlepších dílů, který sem kdy točila," uvedla herečka Zuzana Kajnarová.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.