Problémy s polykáním a prázdný pohled. Putinův projev opět rozvířil debaty

Britská odbornice na řeč těla Judi Jamesová tvrdí, že Vladimir Putin má zdravotní problémy. "Určitě není v pořádku," řekla deníku Mirror.

O podlomeném zdraví Putina se spekuluje už nějakou dobu. Jeho čtvrteční projev k národu to podle Jamesové potvrdil. "Při zmínce o Rusku mluvil monotónním hlasem. Pak začal chrlit výpady proti Západu a to ho na chvíli nabilo energií," vypozorovala Jamesová. "Bylo vidět, že není v pořádku, těžce polykal, měl často sevřené rty, a dokonce si kousal spodní ret, zatímco jeho oči vypadaly unaveně," zhodnotila pro Mirror expertka.

"Vypadalo to, že pravou rukou, kterou měl položenou na řečnickém pultu, se snaží udržet. Když ji zvedl, aby gestikuloval, zdálo se, že se rychle vrátila zpět na řečnický pult. Bylo vidět, že se ruka mírně třese, při projevu měl znepokojivý výraz," dodala Jamesová.

[chooze:article;value:525241]

Když se dlouho díval do papírů, ze kterých četl, udělaly se mu podle Jamesové na čele vrásky ve tvaru písmene V a v očích měl smutek. "Když hovořil o Západu, jeho hlas byl energický až agresivní, občas se mračil. Bylo vidět, že jen stěží kontroluje své emoce," dodala.

Že Putin není zcela zdravý, naznačil webu Independent i bývalý šéf britské zpravodajské služby MI6 Richard Dearlove. Podle jeho vyjádření trpí ruský prezident Parkinsonovou chorobou. "Nevím to určitě, ale stále mám kontakty a přátele ve východní Evropě, kteří si myslí, že s ním z lékařského hlediska není něco zásadně v pořádku. Ale já nejsem lékař," podotkl Dearlove.

Vladimir Putin ve čtvrtečním projevu k národu upozornil, že má Moskva své jaderné síly ve stavu pohotovosti. Tvrdí totiž, že se Severoatlantická aliance chystá zaútočit na ruské území.

Putin hrozí: NATO chystá útok na Rusko. Máme připravené jaderné zbraně (29/2/2024):  

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.