Moderní bydlení

Prokletá silnice na Chomutovsku: Tři nehody během týdne, dva lidé zemřeli

"Potřetí v tomto týdnu je nyní uzavřena silnice I/7, 89. km u obce Křimov na Chomutovsku," informovala policie na síti X v neděli krátce po deváté hodině.

Čelní srážka dvou aut skončila tragicky. "Následkem srážky dvou automobilů došlo ke smrtelnému zranění jedné osoby. Další čtyři osoby utrpěly zranění," uvedli hasiči Ústeckého kraje na síti X.

Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému včetně dvou jednotek hasičů. Situaci navíc komplikuje snížená viditelnost, policie proto nabádá k opatrnosti.

[chooze:article;value:578312]

Dvě osobní auta se jen o kousek dál na stejné silnici střetla i v sobotu odpoledne. Podle policejní mluvčí Ilony Gazdošové si srážka vyžádala jedno lehčí zranění.

K tragické dopravní nehodě došlo na této silnici také ve úterý, kdy se v husté mlze čelně srazil kamion s dodávkou. "Následně došlo k lehčím haváriím dalších pěti osobních vozidel. Vážně zraněného řidiče kamionu zasahující hasiči vyprostili a předali do péče záchranné služby. Pro řidiče dodávky měla nehoda bohužel tragické následky," sdělili hasiči na facebooku.

Hrozivá nehoda na rally na Berounsku. Diváka auto málem zabilo (10/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.