Průvod krampusáků v Jihlavě: Syna čertice měli zbít místní výrostci

Když se v neděli opět rozezněly řetězy takzvaných krampusáků, proměnila se Jihlava v peklo. Oblíbená strašidelná zábava však skončila mnohem děsivěji, než mnozí očekávali.

"Došlo k napadení 13letého syna naší kolegyně skupinkou romských teenagerů v podzemních garážích nákupního centra," sdělila redakci TN.cz skupina Krampus Ericius.

[chooze:article;value:477633]

"Hoch se držel poblíž mámy, která byla v kostýmu. Skupinka teenagerů je pronásledovala až do garáží, kde chlapce napadla, dostal několik ran pěstmi do hrudníku," popsala organizace děsivý konec pochodu.

"Přijali jsme oznámení o napadení v objektu obchodního centra a v současné době provádíme šetření," uvedla mluvčí jihlavské policie Jana Kroutilová. Případ policie podle jejich informací stále prověřuje.

[chooze:article;value:477121]

Tradiční pochody se proto od příštího roku změní, děsiví čerti totiž v Jihlavě čelili i dalším problémům. Někteří lidé po nich prý házeli kelímky, tahali je za rohy a za jejich řetězy.

"Slušným Jihlavanům moc děkujeme! Díky přebujelé romské populaci a jejím nevychovaným teenagerům jsme v centru Jihlavy bez zábran byli bohužel naposled. Tahání za rohy, zvony, házení kelímků, bití našeho doprovodu. To si rádi necháme ujít!" popsala organizace Krampus Ericius nedělní zkušenost na svém facebookovém profilu.

Podívejte se na video, jak tradiční pochody krampusáků vypadají v Rakousku:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.