Moderní bydlení

První Babišova slova po vítězství ve volbách: Karel je bůh

"Karel je bůh. To, co udělal ve Středočeském kraji, je neuvěřitelné. On to odmakal, hospoda po hospodě, já jsem tomu nevěřil a on to dal," tak zněla první slova Andreje Babiše po uzavření volebních místností. Místopředseda strany Karel Havlíček ve středních Čechách kandidoval z posledního místa, získal ale nejvíc hlasů z kandidátky ANO pro Středočeský kraj. 

"Pokud se to podaří a zvítězíme ve Středočeském kraji, tak je to fantazie. Je to důkaz toho, že jsme catch-all party. On (Havlíček, pozn. red.) je pro živnostníky, zaměstnavatele, průmyslníky, energetiku. No a já jsem pro důchodce, zaměstnance a samozřejmě pro mladé. Mám strašnou radost, že kontaktní kampaň fungovala. No a samozřejmě i v ostatních krajích to vypadá celkem dobře. Je to fajn," dodal Babiš. 

[chooze:article;value:574921]

​Co se týče senátních voleb, s výsledky zatím nebyl příliš seznámený. "Díval jsem se na to, ale ještě to neumím komentovat. Pokud ve druhém kole budeme mít kandidáty, tak je to super," řekl s o trochu menším nadšením předseda ANO. Ke koalicím řekl: "To je na krajích, jak to budou tvořit a s kým."

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.